1 Nisan 2014 Salı
SAC TAVA
SAC TAVA
1 KİLO ET
2 BAŞ BÜYÜK SOĞAN
5-6 ADET SİVRİ BİBER
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
3 ADET DOMATES
KEKİK
PULBİBER
Tarif:
İLK ÖNCE SAC TAVAYI NE ŞEKİLDE PİŞİRECEĞİNİZİ BELİRLEMELİSİNİZ.
MANGALDA YADA TÜPTE.
SAC TAVANIN İÇİNE YAĞI KOYUYORUZ.
ETİ KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRADIKTAN SONRA YAĞA EKLİYORUZ.
ETLER SUYUNU ÇEKİP YUMUŞAYANA KADAR PİŞİRİYORUZ.
DAHA SONRA SOĞANLARI VE BİBERLERİ EKLİYORUZ.
ONLAR PİŞTİKTEN SONRA DOMATESİDE EKLEYİP SUYUNU ÇEKENE KADAR PİŞİRİYORUZ.
MANGALIN ÜZERİNDEN ALMADAN 5 DK. KADAR ÖNCE TUZUNU VE BAHARATLARINI EKLİYORUZ.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder